Saka Lemah


: Jeng Ratih-ku sayang

isuk mruput kang kemripit swarane manuk sriti

awit wengi kangelan amenangku meremke mripat

sepi mring ora gati

gremeng ing macapat

dak tampa warta sungkawa

tiyang sepah kang tau tetumut

saka lemah wangsul ing lemah

dunya tan gegawa, mung tindak adiguna

Surabaya, 24 Maret 2015

About Eko Prasetyo

Mari Beramal lewat Ilmu

Posted on Maret 24, 2015, in Puisi. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: