Real Lamongan Kenek Kaspo


SUROBOYO – Jowo Pas – Gak adoh soko ramalane Cak Basir, final Liga Cemen temenan nemokno Real Lamongan karo Atletico Lamongan. Ben netral, saduk-sadukan dikloso nang Stadion Gelora 10 Nopember, Suroboyo.

Kutho Lamongan pecah loro. Sing arak-arakan nggawe kaos reno putih iku suportere Real Lamongan. Nek sing abang ireng iku Pak Sakerah. Lha nek sing kaose ilang iku aku. Sepurane rek, serius iki, suportere Atletico Lamongan seragame abang putih.

Nang njero stadion wis kebek menungso, kewan, jin, sak malaikat maut. Babak siji langsung gaprakan. Atletico kabul kajate nyetak gol disik. Tapi, sewelas pemaine kenek gaprak Marinir kabeh. Tibakno Marinire salah, dikiro iku mau prajurit sing tas mlebu pendidikan.

Babak loro gak kalah sempel. Atletico ditinggal ngopi kipere. Akhire Atletico kelebon ping papat. Real Lamongan dadi juara.

Pialane diarak sak Lamongan. Mari ngono onok wong sing ngablak, ”Lho iku duduk Piala Cemen, rek!” Arek-arek Real Lamongan mlongo. ”Cuk, lha terus iki piala opo lho?” takok Cak Rondo.

”Sampeyan kabeh kenek kaspo sopo? Iku piala gawe 70 kasek karo guru sing sukses nggondol soal UN….!” (cek)

About Eko Prasetyo

Mari Beramal lewat Ilmu

Posted on Mei 26, 2014, in Berita. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: