Malang, Aku Mbakwan (Malang, I’m in Love)


SUROBOYO – Jowo Pas – ”Hancik! Mene isuk uput-uput kudu mblakrak nang Malang,” sambat Lik Man. Golek upo ta Cak? ”Lha prasamu lapo adoh-adoh blakra’an nang Malang nek gak goleh upil?” saut Lik Man. Upo tah upil?

”O iyo, sepurane, kamsutku upo. Yo ngene iki nek wis umur, akeh mblesete,” beset Lik Man. Dekne apene ngrewangi Cak Habe.

Tanggal lorekur (22/4) SMAN 10 Malang apene nggelar karpet abang kanggo Cak Habe. Lha kok nyimut, sopo iku Cak Habe? Wonge gedhe duwur, gagah, eseme legi, tapi rodok gak duwe isin. Dekne apene bengok-bengok soal ecotransport.

Biyuh, nek kadung pidato, wonge rodok mbegedut. Kakean eksen. Koyok yok-yok o. Padahal, asline ancen wis yes.

”Aku iki ngelu ngrasakno macet kok wis gak karu-karuan. Mangkane, aku nyiapno program ecotransport iki gawe ngajak arek-arek nom sak Indonesia ben ora ngerpek nek pas ulangan,” saut Cak Habe.

Sik talah, iki nggedabrusi ecotransport opo ujian nasional? Kok anjlok tekan ngerpek? Sampeyan lagi mbakwan ta? ”Malang iki kuthone resik, akeh kodew sinam and komes dodolan bakwan,” Cak Habe njeplak.

Om Rooooy…..piro nomer menjese Bu Dirjen??! (cek)

About Eko Prasetyo

Mari Beramal lewat Ilmu

Posted on April 21, 2014, in Berita. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: