Kabul Kajate Cak Sam!


SUROBOYOJowo Pas – Dino iki wong sak Indonesia melok nyuraki sohibul kajat, Cak Samsul Hadi. Lha yok opo rek, Cak Sam dino laire persis karo RA Kartini, 21 April. Laro karo podho-podho duwe karep kuat soal emansipasi. Mbokde gurak-gurak emansipasi wong wedok, sak untara Cak Sam emansipasi bakul cilik alias UMKM.

”Arek-arek kate tak jak mbadog rawon nang Paidi, tapi kok ora onok unine blas,” jare Cak Sam. Roto-roto poso Senen-Kemis bekne Cak.

”Mbelgedes ta, aku jarang poso Senen-Kemis rek. Ayooo ojok njaneni thok lho yo. Sampeyan duduk Ganjar Pranowo sing tau janji ora nggusur sawah pas kampanye pilgub Jateng, eh tiba’e saiki nyalahi janji,” Yu Tun ngablak.

Politisi yo ngono iku Yu, ora isok dicekel lambene. Isuk tempe, sore dele.

Akhirul kalam, sugeng mangayubagya Cak Sam. Ra kroso wis seket tahun yuswane. Wayahe imbuh bojo. Ya Rabbi, kulo salah tulis, maksute: Wayahe hadir dan menggerakkan. ”Suwun rek, aku nganthi ora isok ngomong. Mergo kepikiran bill rawon,” pungkase Cak Sam. Mblayuuuu! (cek)

Iklan

About Eko Prasetyo

Mari Beramal lewat Ilmu

Posted on April 21, 2014, in Berita. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: