Mimi lan Mintuno


: Jeng Ratih-ku sayang

 

ing kali sat iki

dak sawang iwak kang araning mimi lan mintuno

kekarepan sedya dening sareng kapundi-pundi

kasatyaning digawa mati

 

ing kali sat iki

dak tulis pepikat katresnan kae nganggo mangsi

kasasedyan dening layang wuyungku, marang

sliramu kang sawijining ati

 

 

Surabaya, 14 Maret 2014

 

 

About Eko Prasetyo

Mari Beramal lewat Ilmu

Posted on Maret 15, 2014, in Puisi. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: