Usum Rendheng


Jeng Ratih-ku sayang

 

 

tan kena kiyup, sewengi kepungkur teles-telesan

sak paran dalan nembahi banyu kang trecek

langit kethok petheng dhedhet

kahananku sik ngengarep cahyaning wulan

 

 

ning krasa atis, dalu-dalu kae mesthi dak enteni

sak werdaya dedalanan kalumbaning riwis-riwise

langit panggah kemulan mega-mega

tetingal esemmu singitan ing usum rendheng iki

 

 

Sidoarjo, 10 Desember 2013

 

Iklan

About Eko Prasetyo

Mari Beramal lewat Ilmu

Posted on Desember 10, 2013, in Puisi. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: