Dunganing Akrami


Kagem: Ibu Sirikit Syah

 

tiba kawancah wayahe

Ibu kang nguwalake yuga estri

ing pelataran resik dumadhining akrami

pawitane tanduring bebagusing kahurip

mung sirap padhu wuyung kasalira

 

ngger Ayu

nalika sira dedaya ninggaling griya iki

tyasaning geguyonmu awit alit

kang dadi rasa kangenku, uga

Ibu nderek magayubagya

 

ugeming janji kasatyan menika

dumateng napak urip enggal sira

amung dunganing dadi kabegjan

bebasan jangkah tiyang kalih ngajengan

ing akrami kang suci iki

 

 

Graha Pena, 11 Mei 2013

 

Turut berbahagia atas pernikahan putri pertama Ibu Sirikit Syah,

Eko Prasetyo-Ratih Damayanti Prasetyo

 

Iklan

About Eko Prasetyo

Mari Beramal lewat Ilmu

Posted on Mei 11, 2013, in Puisi. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: