Paron


: Jeng Ratih-ku sayang

 

banyu bena durung nganthi asat

satri iki wusanaku teles gebes

tansapa rayijina derese jawah

ketiten wedhen ura-uri swara bledek

 

bena ing jaba kae durung asat

kepareng penak atiku rejaning deles

tansapa wedang anget kang dawah

paron nemon cangkemku lan sira tanpa swara

 

Surabaya, 3 Mei 2013

Iklan

About Eko Prasetyo

Mari Beramal lewat Ilmu

Posted on Mei 3, 2013, in Puisi. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: